aroma’s

vlag Groot Brittanië

 

Voor onze massages gebruiken we gearomatiseerde etherische oliën en massagewaxen. Hieronder vind je de beschikbare aroma’s. Je kunt bij het maken van een afspraak je voorkeur aangeven.

 

ontspanningsmelange

bevat: limoen, lavendel, ylang ylang en salie

Deze melange van etherische oliën is speciaal samengesteld om te ontspannen. Het brengt je in een algehele stemming van rust en doet je de beslommeringen van alledag vergeten. Het kalmeert de geest, zelfs op de meest hectische momenten. Ylang ylang heeft tevens een afrodiserend effect.

well being melange

bevat: vanille, tonka, mimosa, mandarijn, roos en sandelhout

Deze melange nodigt uit om je te laten verwennen. De compositie is zacht bloemig en fris, zorgt voor een geborgen stemming en omhult je met zijn warme geur. Een bron van harmonie.

stimuleringsmelange

bevat: lime, basilicum, rozenhout en rozemarijn

Deze melange van etherische oliën heeft een opwekkende werking en is aan te raden als je je lusteloos of moe voelt. Je leeft weer op en voelt je helemaal de oude na een massage met deze mix.

bergamot

Bergamot (citrus bergamia) heeft een deodoriserende werking. In het Middenoosten wordt bergamot al honderden jaren gebruikt tegen een drogere huid.. Het zou tevens effectief zijn tegen depressie en angst. Het creëert een positieve omgeving en versterkt het vertrouwen.

lavendel

Lavendel (lavender officianalis) is een van de favoriete oliën, omdat het geweldige kwaliteiten heeft en ook nog eens heerlijk ruikt. Het kan een ontspannende werking op de zintuigen hebben en werkt soms slaapverwekkend. Het wordt vaak ingezet bij astma en migraine, zou angsten verminderen, de geest openen en harmonie bevorderen.

sinaasappel

Sinaasappel (citrus sinensis) is een zonnige, stralende olie, die geluk en warmte voor de geest creëert, ontspanning bevordert en slapeloosheid bestrijdt. Olie met sinaasappel zou een positieve uitwerking op het afweersysteem hebben en daarmee vatbaarheid voor verkoudheid en griep verminderen. Het zou ook de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam bevorderen.

rozenhout

Rozenhout (aniba rosaeodora) heeft een positieve uitwerking op de balans tussen lichaam en geest. Het zou het afweersysteem bevorderen, anti-depressief werken, frigiditeit en impotentie bestrijden. Verder wordt het ingezet voor vernieuwing van de huid omdat het celregenererend werkt.

ylang ylang (nieuw)

Ylang ylang (cananga odorata) stimuleert de hypofyse, die endorfine afscheidt. Het werkt pijnstillend, euforiserend en erotiserend, anti-depressief, ontspannend en harmoniserend. Schenkt vertrouwen en geborgenheid.

geurloos

zonder toegevoegd aroma

 

Bovenstaande beschrijvingen zijn afgeleid van de etiketten van de verschillende oliën. Ze dienen slechts ter oriëntatie voor het maken van jouw keuze. A Touch of Dutch past geen aromatherapie toe, maar gebruikt de geuren slechts om je massage te veraangenamen.

Attentie: indien je voor een bepaalde stof allergisch bent, moet je dit ten allen tijde aan je masseur melden.