massages

vlag Groot Brittanië

 

Of je nu vastzittende spieren wilt laten losmaken of gewoon aan een heerlijke, ontspannende massage toe bent; hier ben je aan het juiste adres.

Massage  is een geweldig middel om je zowel geestelijk als ook lichamelijk beter te voelen. Dit gevoel over te dragen waardoor de stress van alledag vermindert, is de masseurs van A Touch of Dutch op het lijf geschreven.

Ontspanningsmassage  Een ontspanningsmassage is een massage van top tot teen, waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Als je jezelf eens wilt laten verwennen, kies je deze massagevorm.

Deep tissue massage  Ook dit is een massage van top tot teen, maar, waar nodig, wordt er op dieper liggende spieren en bindweefsel ingewerkt. De bewegingen zijn intensiever en er wordt meer druk uitgeoefend dan bij een ontspanningsmassage. Kies deep tissue massage als je last hebt van vastzittende spieren, zoals een stijve nek, rugklachten of zere schouders. In overleg met de masseur wordt bepaald op welke delen de nadruk wordt gelegd.

Sportmassage  Met name geschikt voor de serieuze atleet. Deze massage legt de nadruk op spiergroepen die voor de te beoefenen sport van belang zijn. Sportmassage ondersteunt de prestatie door een gerichte voor- en nabehandeling bij een sportevenement. Het vermindert de kans op blessures en verkort de herstelperiode.

Opmerking

Ook een combinatie van massagetypen is mogelijk. Het doel van je massage wordt vooraf besproken, zodat de sessie is afgestemd op jouw wensen. Je kunt je speciale wensen ook alvast doorgeven in het afsprakenformulier.
maak een afspraak

voordelen van massage

  • versoepelt spieren en voorkomt spierpijn
  • verhoogt de doorbloeding en voeding van de spieren
  • helpt de afvoer van afvalstoffen uit de spieren
  • verhoogt de buigzaamheid van gewrichten en maakt ze sterker
  • bevordert de bloedcirculatie
  • bevordert het transport van lymphe
  • verhoogt het immuunsysteem en reduceert toxines
  • helpt bij mentale of fysieke moeheid
  • EN JE VOELT JE HEERLIJK NA EEN MASSAGE

FOTO’S VAN DE PRAKTIJK