over het maken van een afspraak

OVER HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

Hoe maak ik een afspraak?

Je maakt een afspraak via het afsprakenformulier. Je kunt eerst je masseur kiezen. Indien je ‘geen voorkeur’ kiest, dan heb je meer afspraak-opties. Vervolgens kies je jouw voorkeursdatum, tijd, muziek, enzovoorts. Mocht je speciale wensen, vragen of opmerkingen hebben, dan kun je die ook meteen meesturen. Klik op ‘versturen’ en je ontvangt een bevestiging met aanvullende informatie over je afspraak.

Kan ik vandaag nog terecht?

Indien er vandaag nog tijden beschikbaar staan, dan kan het. Check onze beschikbaarheid.

Kan ik aangeven door wie ik gemasseerd wil worden?

Jazeker. Je kunt je masseur kiezen en vult vervolgens het afsprakenformulier in. Een kleine presentatie en een foto van de masseurs vind je hier.

Waneer ontvang ik een bevestiging?

Nadat je je aanvraag voor een afspraak verstuurd hebt, ontvang je meteen bericht. Mocht je niets ontvangen, controleer dan of je mailtje bij de spam is beland en of je opgegeven email adres wel klopt.
Heb je na 24 uur nog geen bevestiging ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Mijn gewenste datum staat niet in de lijst. Kan ik toch boeken?

In het algemeen geven we de beschikbaarheid voor minstens een week aan. Je ziet dus alle beschikbare tijden van de dagen die vermeld staan. Als er tussentijds een dag of tijd ontbreekt, dan betekent dat dat we dan niet beschikbaar zijn. Soms komt er door een annulering echter een plaats vrij. Hou dus onze beschikbaarheid in de gaten.

De genoemde aanvangstijd is voor mij ongunstig. Kan de massage ook vroeger of later starten?

De genoemde aanvangstijden zijn een leidraad. Mocht je een andere starttijd willen, laat dit dan weten onder ‘opmerkingen’ in het aanvraagformulier. Mocht jouw afwijkende aanvangstijd niet kunnen, dan laten we je weten wat de (on)mogelijkheden zijn.

Wat als ik mijn afspraak moet verzetten of afzeggen?

Je kunt je afspraak altijd verzetten of afzeggen. We stellen het op prijs als je dit zo vroeg mogelijk doet, maar ook een berichtje op het laatste moment stellen we nog steeds op prijs, omdat we ons dan geen zorgen over je hoeven te maken als je niet verschijnt.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen

Een afspraak maken